Käyttöehdot

Tervetuloa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Belizia-sivustolle (jäljempänä "Sivusto"), Belizia-merkin viralliseen verkkokauppaan.

Pyydämme sinua varaamaan aikaa näiden ehtojen huolelliseen lukemiseen, sillä ne sääntelevät sekä Sivuston käyttöä että Sivuston kautta tehtyjä ostoja. Ellei tässä toisin mainita, nämä ehdot ja edellytykset sääntelevät Belizian ja sen Käyttäjien suhdetta, ja Käyttäjän katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä ehdot. Jos et hyväksy kokonaisuudessaan näitä ehtoja, älä käytä tätä Sivustoa.

Ajoittain käyttäessäsi tiettyjä palveluita tai ostaessasi tuotteita tältä Sivustolta, voit saada lisäohjeita, -sääntöjä, ja -käytäntöjä, joita sovelletaan tiettyihin palveluihin ja tuotteisiin, jotka täten kaikki viittauksella sisällytetään näihin ehtoihin ja joita sovelletaan Sivuston käyttöösi.

Belizia voi ajoittain muuttaa ehtoja lisäämällä muutoksen Sivustolle. Kun käytät Sivustoa sen jälkeen, kun muutos on tehty, se tarkoittaa, että olet hyväksynyt muuttuneet ehdot.

Näissä ehdoissa käytettyjen käsitteiden tarkoitukset määritetään osassa 19.

 1. Tunnistus

  Aboutbags NV on tällä Sivustolla näytettyjen tuotteiden myyjä. Aboutbags NV rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Westerring 17, 9700 Oudenaarde, Belgium (yrityksen rekisteröintinumero Oudenaarde 0681 881 789).

  Aboutbags NV muut yhteystiedot ovat:

  • Sähköposti: customer.care@belizia.fi
  • Nayan käsittelee kaikki yhteydenotot Samsonite Aboutbags NV lukuun

 2. Sisällön tarkkuus

  Belizia pyrkii aina kohtuudella pitämään Sivustolla olevat tiedot ajantasaisina. On kuitenkin mahdotonta taata, ettei Sivustolla olisi yhtään virhettä. Tällä sivustolla julkaistut tiedot ja muu materiaali voivat sisältää epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Tuotteiden painot, mitat ja tilavuudet ovat vain suuntaa antavia. Olemme kohtuullisessa määrin pyrkineet varmistamaan, että tuotetiedot ovat tarkkoja ja näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteiden värit. Emme kuitenkaan voi taata, että näyttösi tarkasti välittää toimitetun tuotteen värin. Sivuston tietoihin tehdään määräajoin muutoksia ilman erillistä ilmoitusta. Belizia varaa oikeuden muuttaa Sivustoa milloin vain, oman harkintansa mukaan. Belizia ei takaa, että Sivuston sisältämät toiminnot tai materiaalit tai sisältö toimivat keskeytyksettä tai virheettömästi, että virheet korjataan, tai että Sivusto tai palvelin, joka mahdollistaa sen käytön on virukseton tai ei sisällä muita haitallisia komponentteja. Belizia ei voida pitää vastuullisena Sivuston käytöstä, mukaan lukien rajoituksetta, siihen sisältyvät sisältöllöt ja virheet.
  Käsimatkatavararajoitukset: vaikka pyrimme varmistamaan, että tuotteet, jotka on lueteltu käsimatkatavaroina täyttävät tämänhetkiset lentorajoitukset, emme ota vastuuta, jos lentoyhtiö soveltaakin muita lähtöselvitysstandardeja tai jos lentoyhtiö tai lentokentät muuttavat rajoituksiaan.

 3. Hinnat

  Tilaamasi tuotteiden hinta on hinta, joka näytetään Sivustolla hetkellä, jolloin vahvistat tilauksesi ja se vahvistetaan sähköpostivahvistuksessa, joka vahvistaa tilauksesi vastaanoton. Kaikki hinnat ovat euroina (€) ja sisältävät ALV:n sekä käsittelykustannukset.

  Jos tilaamiesi tuotteiden hinnasta tai toimituskustannuksista löytyy virhe, tiedotamme tästä sinulle mahdollisimman pian, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi uudestaan oikealla hinnalla tai peruuttaa tilauksen. Jos peruutat, hyvitämme hinnan tai palautamme luottokortillesi summan, joka siltä veloitettiin tuotteista.

 4. Verkkotilaus

  Voit tehdä tilauksen, jos olet vähintään 18-vuotias aikuinen. Tilausprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

  • Lisäät tuotteet, jotka haluat ostaa, ostoskoriin;
  • Valitset toimitustavan;
  • Syötät toimitusosoitteen;
  • Syötät laskutusosoitteen yhdessä maksutietojen kanssa;
  • Sinua pyydetään hyväksymään ehdot ja edellytykset;
  • Ennen kuin lähetät tilauksen, sinulle annetaan tilaisuus tarkastella valintaasi, tarkistaa tilauksesi kokonaishinnan, mukaan lukien lähetyskustannukset.

  Kun olet lähettänyt tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Jos maksat luottokortilla, saat sähköpostiviestin, joka sisältää maksutilasi.
  Heti, kun tavarat on lähetetty, saat ilmoituksen ("Lähetysilmoitussähköposti"). Kaikki tilaukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta lähetyshetkellä.
  Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi mistä tahansa syystä.

 5. Maksu

  Hyväksymämme maksutavat mainitaan Sivustolla. Maksu on tehtävä euroissa (€). Saat lisätietoja verkkohuijauksista ja turvallisesta maksamisesta Sivustolla olevasta tietosuojakäytännöstä.

  Samsonite pysyy myytyjen tavaroiden omistajana, kunnes olemme saaneet täyden maksun hinnasta ja lähetyskuluista, ja mahdollisista myöhästyneen maksun koroista ja/tai korvauksista. Vaikka Samsonite on myyjä, sinun on suoritettava maksu Nayan in pankkitilille, jonka tiedot näytetään Sivuston maksusivuilla.

 6. Myyntisopimus

  Sinun ja Samsoniten välillä ei ole myyntisopimusta, ennen kuin Samsonite lähettää tuotteet. Kaikki verkkosivustollamme olevat tiedot ovat vain tarjouspyyntö, eivätkä ne muodosta tarjousta tai yksipuolista sopimusta. Tilauksesi on sitova tarjous sinun puoleltasi tuotteidemme ostoon. Myynti on sitova meille vasta silloin, kun olemme ilmoittaneet sinulle lähetysvahvistusviestillä, että tavarat on lähetetty.

  Samsonite varaa oikeuden kieltäytyä tilauksesta, kokonaan tai osittain, seuraavissa tapauksissa:

  • Jos tuotetta ei ole saatavissa;
  • Jos laskutustietosi eivät ole oikein tai niitä ei voida tarkistaa;
  • Jos turvajärjestelmät merkitsevät tilauksesi epätavalliseksi tilauksesi tai epäilevät;
  • huijaustilaukseksi;
  • Jos pankkisiirtomaksua/-varausta ei ole saatu ajanmukaisesti;
  • Jos meillä on syy uskoa, että olet alle 18-vuotias;
  • Jos meillä on syy uskoa, että olet jälleenmyyjä;
  • Jos hintatarjouksessa oli virhe;
  • Jos emme pysty toimittamaan antamaasi osoitteeseen;
  • Force majeure-tilanteessa;
 7. Toimitusrajoitukset - toimitusmaa

  • PL-osoitteita ei hyväksytä.
  • Toimitamme maanantaista perjantaihin, pois sulkien vapaapäivät.
  • Suomeen tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.belizia.fi. (Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.)
 8. Toimitus

  Käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja, jotta toimittaisimme tilatut tuotteet Käyttäjän yksilöllisessä tilausvahvistuksessa osoitetun ajan sisällä. Tällaiset ajat eivät ole taattuja toimitusaikoja, eikä niihin pidä luottaa. Virheelliset osoitteet ovat Käyttäjän vastuulla, ja voivat aiheuttaa ylimääräisiä kuluja, jotka peritään Käyttäjältä.

  Kaikki Samsonite, American Tourister, Hartmann, Lipault, Gregory tuotteet lähetetään Belizia paikasta. TUMI tuotteet lähetetään suoraan TUMI:lta. Jos tuotteesi ei ole toimitettu määritetyssä aikataulussa, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin asiakasnumerollasi tai tilausnumerolla. Voit tällöin vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisille tuotteille ainoana toimenpiteenä. Voit myös määrittää uuden toimitusajan, joka on asianmukainen olosuhteisiin nähden ja vaatia Belizia:a tai TUMI:a toimittamaan tuotteet ennen kyseisen ajan päättymistä; sitten jos Belizia tai TUMI ei toimita tällä pidennetyllä aikavälillä, voit vedota myyntisopimukseen ja pyytää täyden hyvityksen kyseisistä tuotteista.

  Kaikki tavarat lähetetään Samsonitelta. Jos tuotettasi ei toimiteta määritetyn aikajakson sisällä, ota yhteyttä osoitteeseen customer.care@belizia.fi ja anna asiakasnumerosi tai tilausnumerosi. Voit myös ilmoittaa tilaamillesi tuotteille uuden, tilanteesi kannalta tarkoituksenmukaisen toimitusajan sekä vaatia Samsonitea toimittamaan tuotteet tämän toimitusajan loppuun mennessä. Mikäli Samsonite ei toimita tuotteita tällä tavoin pidennetyn toimitusajan puitteissa, sinulla on oikeus katsoa tuotteita koskeva tilaussopimus päättyneeksi sekä pyytää täyttä hinnan hyvittämistä kyseisistä tuotteista.

  Lähetämme tuotteet vain ammattimaisen kuljetusliikkeen välityksellä. Vaadimme aina, että toimitus kirjataan vastaanotetuksi. Sinä hyväksyt, että toimitus voidaan kirjata vastaanotetuksi muun kuin Käyttäjän toimesta, edellyttäen, että tällainen henkilö on paikalla merkityssä osoitteessa ja on vähintään 18-vuotias aikuinen. Jos kukaan ei ole paikalla toimitusaikana, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä kuljetuspalveluun vaihtoehtoisen toimituspäivämäärän järjestämiseksi.

 9. Viallinen tuote tai virheellinen toimitus.

  Tarkasta pakkaus vaurioiden varalta, kun vastaanotat lähetyksen. Mikäli tuotteet eivät vastaa tilaustasi tai tilauksessa ilmenee muita ongelmia, sitoudut noudattamaan jäljempänä kohdassa 10 kuvattua palautusmenettelyä. Viallisten tuotteiden sekä meistä johtuvien virheellisten toimitusten kohdalla hyvitämme lisäksi sinulle palauttamisesta aiheutuneet kustannukset. Mikäli korvaavia tuotteita on saatavilla, lähetämme sinulle ilmoituksen korvaavien tuotteiden lähettämisestä sähköpostitse sekä toimitamme korvaavat tuotteet sinulle välittömästi ilman eri toimenpiteitä sekä omalla kustannuksellamme.

 10. PERUUTTAMISLOMAKE

  Mikäli palautat tuotteita kohdan 10 nojalla tai mikäli sinulle on toimitettu vääriä tuotteita taikka mikäli Samsonite muista syistä sitoutuu vastaanottamaan palauttamasi tuotteet, sinun tulee toimia jäljempänä tässä kohdassa 10 kuvatun mukaisesti. Voit toimia näiden ohjeiden mukaisesti myös käyttäessäsi lain mukaan sinulle kuuluvaa, kohdassa 11 kuvattua peruuttamisoikeutta.

  Vaihe 1: Täytä palautuslomake. Lähetämme sinulle palautusnumeron ja palautusohjeet sähköpostitse.

  Vaihe 2: Pakkaa palautettava tuote (vain vaurioitumattomat tuotteet, alkuperäisessä pakkauksessa aitojen merkkien, lisävarusteiden, käyttöohjeiden, ja takuulippujen kanssa). Alkuperäinen pakkaus estää vaurioitumisen kuljetuksen aikana.

  Vaihe 3: Tulosta palautuskortti ja kiinnitä se palautuspakettiin/paketteihin. Palautuskortti sisältää kaikki tarvittavat tiedot sujuvan lähetyksen takaamiseksi (henkilötietosi, meidän toimitusosoitteemme, kuljetusliikkeen nimi).

  Vaihe 4: Perehdy palautusohjeisiin sekä niiden mukaisesti yhteyttä lähettiin. Sinun tulee järjestää tuotteiden palautus lähetin toimesta niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit palautuspyyntösi meille.

  Mikäli et toimi kuvattujen palautusohjeiden ja vaatimusten mukaisesti, tulemme ilmoittamaan sähköpostitse syyt sille, miksi emme ole voineet hyväksyä palautuspyyntöäsi 14 päivän kuluessa.

  TUMI-tuotteiden osalta palautustarra on osa toimitusta. Palautustarrassa on seuraavat tiedot: Jos haluat palauttaa (a) TUMI-tuotteen/-tuotteita, noudata alla olevia ohjeita.

  1. Pakkaa tuote/tuotteet mahdollisuuksien mukaan alkuperäispakkaukseen. Liitä mukaan kaikki paperit, osat ja tarvikkeet.
  2. Lähetä myös pakkauslista ja palautustarra, jossa on ilmoitettu palautettavat tuotteet ja palautuksen syy.
  3. Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen eu-service@tumi.com suunnitellaksesi UPS-kuljetuksen.
  4. Kun kuljetus on suunniteltu, lähetämme sinulle etukäteen maksetun palautustarran. Tulosta se ja kiinnitä se tiukasti pakkaukseen. Varmista, että siinä oleva toimitusosoite on selvästi luettavissa.
  5. Ennen kuin palautat tuotteen, poista kaikki ylimääräiset tarrat pakkauksesta.
  6. Anna pakkaus UPS-kuljettajalle tai jätä se valtuutettuun UPS-toimipaikkaan. UPS-toimipaikat on lueteltu osoitteessa www.ups.com/dropoff.
  7. Säästä palautuksen UPS-seurantanumero tarkkaillaksesi toimituksen tilaa. Voit seurata lähetystä osoitteessa www.UPS.com.

  PALAUTUSEHDOT
  TUMI haluaa sinun olevan täysin tyytyväinen jokaiseen ostamaasi TUMI-tuotteeseen. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 kalenteripäivän kuluessa toimituksesta saadaksesi täyden hyvityksen kauppahinnasta. Huomaa: Painatuksilla varustettuja ja yksilöityjä tuotteita, sisältäen TUMI Accemts, ei voi palauttaa. PALAUTUS ON ILMAINEN: Saat etukäteen maksetun UPS-tarran palauttaaksesi tilaamasi tuotteet. Saat toimitustarran soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eu-service@tumi.com. Tilaukset tulee palauttaa alkuperäisestä toimitusmaasta.

  Voit halutessasi käyttää kuluttajansuojaoikeuttasi (etämyynti), jolloin palautamme alkuperäisen myyntihinnan ja toimituskustannukset edellyttäen, että olet ilmoittanut meille sähköpostilla viimeistään 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen/tuotteet, että olet noudattanut kohtuullista huolellisuutta tuotteen/tuotteiden käsittelyssä.

  Vain Sivustolta verkossa ostetut tavarat voidaan palauttaa. Kaikkien muiden palautusten kohdalla, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä myymälään, josta ostit tavarat.

 11. ETÄMYYNTI - PERUUTUSOIKEUS

  Sinulla ei ole oikeutta peruuttaa sellaisia tuotteita, jotka on valmistettu sinun vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

  Peruuttamisoikeus

  Sinulla on syytä ilmoittamatta oikeus peruuttaa tekemäsi tilaukset 14 päivän kuluessa tuotteita koskevan tilaussopimuksen tekemisestä.

  Peruuttamisoikeuden määräaika päättyy: (i) kun 14 päivää on kulunut siitä, kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut tuotteen fyysisesti hallintaansa; tai (ii) jos olet tilannut useita tuotteita ja tuotteet toimitetaan useassa erässä, siitä kun olet saanut tai osoittamanne kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeisen erän tai osan fyysisesti hallintaansa.

  Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaussopimus yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää malliperuuttamislomaketta, mutta mallilomakkeen käyttö ei ole pakollista. Voit myös käyttää verkkosivuillamme olevan palautuslomaketta minkä tahansa ilmoitusten tekemiseen (haluamme kuitenkin rohkaista sinua käyttämään lomaketta tehostaaksesi peruutusten ja palautusten käsittelyä). Sen jälkeen ilmoitamme teille viipymättä vahvistuksen peruutuksesta sähköpostitse.

  **Nayan NV
  Pittemsestraat 58D
  8850 Ardooie (Belgium)

  • Email : customer.care@belizia.fi**

  Jos peruutat tilaussopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona saamme tietää päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Suoritamme palautuksen sillä maksuvälineellä, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu palautuksesta kustannuksia.

  Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Kehotamme sinua palauttamaan tuotteet palautuslomakkeessa kuvatulla tavalla. Mikäli toimit muulla tavoin, sitoudut toimimaan omalla riskilläsi, emmekä korvaa sinulle tästä aiheutuvia kustannuksia.

 12. Vastuunrajoitus

  Me Käytämme kaupallisesti kohtuullisia toimenpiteitä pitääkseen Sivuston toiminnan keskeytyksettömänä ja virheettömänä. Pyrimme myös suojaamaan Sivuston tietokoneviruksilta ja muilta "haittaohjelmilta". Ottaen huomioon näiden vaarojen luonteen ja internetin Teidän vastuullanne on ryhtyä tarvittaviin varotoimiin ja toimenpiteisiin tietokoneenne ja järjestelmänne suojaamiseksi, sillä Sivuston ja sen tietojen käyttö tapahtuu yksinomaan omalla vastuullanne.

  Meitä ei voida pitää vastuussa Sivuston käytöstä tai siitä, ettei sitä voi käyttää, Sivuston sisällöstä tai mistään linkistä toiselle verkkosivustolle tai Sivustolta ostettujen tuotteiden toimivuudesta. Sikäli kuin laki maksimissaan sallii me emme ole vastuussa (i) menetyksistä, joiden aiheuttajia eivät olleet sopimusrikkomukset meidän puoleltamme, (ii) mistään (liiketoimintaan liittyvästä) menetyksestä (mukaan lukien voiton, ajan, tulojen, tietojen menetykset) eikä (iii) mistään epäsuorista tai välillisistä menetyksistä, joita Teidän eikä meidän ollut mahdollista ennakoida aloittaessanne sivuston käytön.

  Myyntisopimusta koskeva kokonaisvastuumme ei ylitä kyseisessä olevien tuotteiden ostohintaa.

  Näillä ehdoilla ei ole vaikutusta lakimääräisiin oikeuksiinne.

 13. Takuu

  (a) Virhevastuu:

  Kuluttajilla on oikeus lakisääteiseen virhevastuuseen. Se kattaa puutteet tavaroiden sopimuksenmukaisuudessa toimitushetkellä. Myyjä korvaa tai korjaa kyseessä olevat tavarat (tai osat) veloituksetta. Myyjä varaa oikeuden vaihtaa tuotteen toiseen, mikäli korjauskustannukset ovat suhteettomia, tai jos korjaaminen on mahdotonta. Kuluttajalla on todistustaakka siitä, että yli kuusi (6) kuukautta lähetyksen jälkeen ilmenevät viat olivat olemassa lähetyshetkellä.

  (b) Kaupallinen takuu:

  Rolling Luggage tarjoaa myös kaupallisen lisätakuun tietyille tuotteille. Saat tarkat tiedot tästä takuusta takuukortista ja/tai Sivustolta.

 14. Kysymykset, valitukset, kommentit ja palvelun yhteystiedot

  Jos sinulla on kysyttävää tästä Sivustosta, tai jos sinulla on teknisiä ongelmia Sivuston tietojen käytössä, ota yhteyttä osoitteeseen: customer.care@belizia.fi.

 15. Käytön rajoitukset ja immateriaalioikeudet

  Kaikki tuotemerkkien nimet, tuotteiden nimet ja Sivustolla käytetyt nimikkeet ovat Samsoniten tavaramerkkejä tai kauppanimiä tai kolmannen osapuolten omistajien tavaramerkkejä. Sinulla ei ole lupa käyttää tai jäljentää tällaisia tavaramerkkejä tai kauppanimiä, koska se voi loukata niiden haltijan oikeuksia. Kaikki Sivuston design, tekstit, asiakirjat, videot tai muut palvelut ja niiden valinta ja järjestely, ja kaikki muut materiaalit tällä Sivustolla ovat Samsoniten tai sen toimittajien tekijänoikeuden suojaamia. Sinulla on vain lupa sähköisesti kopioida ja tulostaa osia Sivustosta siinä laajuudessa, kuin on välttämätöntä tilauksen tekemiseksi, tai Sivuston käyttämiseksi ostosresurssina. Sinulla ei ole lupaa käyttää Sivuston tietoja tai materiaaleja muilla tavoin, mukaan lukien jäljentäminen muihin kuin yllä mainittuihin tarkoituksiin, muokkaus, levitys tai (uudelleen)julkaisu. Jos haluat käyttää materiaaleja ja tietoja tältä Sivustolta, sinun on saatava siihen ensin kirjallinen lupa Samsonitelta.

 16. Tietojen käyttö ja sinun tekemät ehdotukset tätä Sivustoa koskien

  Jos tarjoat Samsonitelle tai lähetät Sivustolle tai sen kautta materiaalia, tietoja, ehdotuksia tai kommentteja koskien Sivustoa, tapaa, jolla Samsonite harjoittaa liiketoimintaansa tai Sivuston toiminnasta, Samsonite varaa oikeuden käyttää tällaista materiaalia, tietoa, ehdotuksia tai kommentteja oman harkintansa mukaan ilman korvausta sinulle tai mainintaa sinusta. Sinä myönnät Samsonitelle ei-yksinomaisen, ikuisen, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan käyttöoikeuden käyttää hyväksi ja julkaista tällaisia tietoja ja materiaalia, kokonaisuudessaan tai osittain. Kuitenkin Samsoniten sellaisten tietojen käyttöön , joista sinut voi tunnistaa (kuten nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus ja puhelinnumero), sovelletaan Sivuston tietosuojakäytäntöä, josta tarkemmin alla.

 17. Sinun antamien ehdotusten käyttö Samsoniten toimesta koskien uusia tuotteita, ominaisuuksia tai prosesseja

  (a) Ehdotus ei millään tavalla muodosta luottamuksellisuussuhdetta tai aseta Samsonitea sellaiseen asemaan, että se vastaanottaisi ehdotuksen luottamuksellisesti, eikä Samsonitella ole velvollisuutta, eikä se sitoudu käsittelemään tai säilyttämään luottamuksellisena tällaisia ehdotuksia.

  (b) Samsonitella on oikeus pitää kaikki sille lähetetyt materiaalit, tehdä kopioita niistä sekä säilyttää niitä tiedostoissaan.

  (c) Samsonite ei hyväksy mitään velvollisuuksia, eikä selliaisa voida olettaa syntyneen ehdotuksen vastaanoton tai tarkastelun perusteella ilman tai kunnes muodollinen kirjallinen sopimus on allekirjoitettu Samsoniten ja sinun toimesta, ja sen jälkeen Samsoniten velvollisuudet ovat ne, jotka on ilmaistu tuossa kirjallisessa sopimuksessa.

 18. Tietosuojakäytäntö

  Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja haluamme olla varmoja, että tiedät ja hyväksyt tavan, jolla saatamme käyttää henkilötietojasi. Löydät Tietosuojakäytäntömme osoitteesta www.belizia.fi. Tekemällä tilauksen Sivustolla annat suostumuksen henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja välitykseen Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

  Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydestäsi, ota yhteyttä privacy@aboutbags.com.

 19. Määritykset

  Näiden ehtojenlaajuudessa, jäljempänä lueteltujen ilmauksien katsotaan tarkoittavan seuraavaa, ellei nimenomaisesti toisin ilmoiteta:

  • Ehdot: nämä ehdot ja edellytykset ja kaikki niiden lisäykset tai päivitykset.
  • Nayan: Nayan NV, julkinen osakeyhtiö, johon sovelletaan Belgian lainsäädäntöä (niin kutsuttu "NV"-yhtiö), jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 8850 Ardooie (Belgia), Pittemsestraat 58D, yrityksen rekisteröintinumero Kortrijk 0806.661.106; Nayan on vastuussa Sivuston toiminnan teknisestä tuesta.
  • Käyttäjä: joku joka syöttämällä Sivuston osoitteen tai seuraamalla linkkiä vierailee tällä Sivustolla ja käyttää sitä tietojenhakutarkoituksiin tai tehdäkseen tilauksen.
  • Rolling Luggage: Aboutbags NV, Westerring 17, 9700 Oudenaarde, Belgium (yrityksen rekisteröintinumero Oudenaarde 0681 881 789).
   Immateriaalioikeuksiin liittyen "Samsonite" tarkoittaa yhtiötä Samsonite IP Holdings Sarl, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 13-15 Avenue de la Liberté, L-1931 Luxemburg ja yritysnumero B147735.
  • Sivusto: Verkkosivujen kokoelma, joka on ryhmitetty yhteen osoitteeseen www.belizia.fi.
 20. Sovellettava laki

  Erimielisyyksiin, jotka koskevat ehtojen laillisuutta, tulkintaa ja/tai toimeenpanoa, sovelletaan yksinomaan Belgian ja belgialaisten tuomioistuinten lakeja puuttumatta kuluttajan oikeuteen tuoda erimielisyys oikeusistuimeen, joka on toimivaltainen sitä velvoittavien säännösten perusteella. Yhdistyneiden kansakuntien kansainvälistä tavarakauppaa koskevan yleissopimuksen soveltaminen on nimenomaisesti poissuljettu. Jos olette vakituisesti EU:n alueella asuva kuluttaja, Teillä on lisäksi oman asuinvaltionne lainsäädännön velvoittavien säännösten tarjoama suoja.

  Käyttäjä hyväksyy, että Sivuston käyttöä koskevan kiistan yhteydessä sähköisiä todisteita (esim. sähköposteja, varmuuskopioita, tms.) voidaan käyttää pätevänä todisteena.

  Jos joku ehdoista tai edellytyksistä julistetaan pätemättömäksi ja mitättömäksi, tai sitä ei voida soveltaa, muut ehdot ja edellytyksen pysyvät voimassa ja osa, joka on julistettu pätemättömäksi ja mitättömäksi pysyy sovellettavana lain asettamissa rajoissa.

 21. Koko sopimus

  Nämä ehdot ja edellytykset korvaavat kaikki aiemmat Käyttäjään sovellettavat ehdot.

  Jos sinulla on kysymyksiä, huomautuksia tai teknisiä ongelmia Sivuston suhteen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen customer.care@belizia.fi

  Nämä ehdot ja edellytykset päivitettiin edellisen kerran 13/01/2024.

Malliperuuttamislomake