When Business meets City Breaks

Miten valita matkalaukku
seuraavalle seikkailullesi

Minne olet menossa? Mitä olet tekemässä? Meillä on sinulle juuri sopiva matkalaukku, olit sitten lähdössä lyhyelle tai pitkälle matkalle. Meidän matkalaukkumme ja lentolaukkumme on suunniteltu olemaan sinun paras matkakumppani. Kaikki matkalaukkumme on suunniteltu tarkoin, jotta matkustaminen niiden kanssa olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Kevyet materiaalit mahdollistavat mahdollisimman suuren pakkausmäärän. Kun matkalaukku on kevyt, saat pakattua mukaasi kaikki tärkeimmät tavarat eikä kilot tule heti vastaan. Materiaalit ovat erittäin kestäviä ja tarkoin valmistettuja. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman Euroopassa valmistettuja matkalaukkuja. Materiaalit testataan useaan kertaan ennen markkinoille pääsyä ja kehitämme jatkuvasti uusia materiaaleja, jotta laukuistamme tulisi entistäkin kestävämpiä ja mukavampia käyttää.

Kovapintainen matkalaukku
Kovapintainen matkalaukku suojaa tavaroitasi kovilta iskuilta. Kovapintaisia matkalaukkuja on kahdenlaisia, vetoketjulla tai salpalukoilla suljettavia. Salpalukollinen matkalaukku suojaa tavaroita parhaiten, sillä laukun raamit ovat jykevät. Vetoketjulla suljettava matkalaukku on parempi vaihtoehto, mikäli etsit kevyttä matkalaukkua.

Kankaiset matkalaukut ja matkakassit
Kankainen matkalaukku tuo hieman joustavuutta laukun pintaan. Kankaisessa laukussa on ylimääräisiä taskuja laukun ulkopuolella mikä helpottaa pakkaamista ja tavarat ovat nopeasti saatavilla. Pyörällinen matkakassi on mukava vaihtoehto mökki matkustukseen tai vaikka laskettelulomalle jolloin laukkuun on helppo pakata isompiakin tavaroita.

Pyörät
Matkalaukkuja on joko kaksi- tai nelipyöräisenä. Nelipyöräinen matkalaukku tekee laukusta helpon kuljettaa eikä laukkua tarvitse vetää perässä, vaan se kulkee mukavasti vierelläsi. Kaksipyöräisen laukun pyörät ovat hieman isommat mikä tekee laukun kuljettamisen vaikeassa maastossa helpommaksi.

Ekolaukut
Me haluamme tehdä maailmasta paremman! Samsonite on tehnyt useamman kierrätetyistä materiaaleista valmistetun matkalaukku- ja reppumalliston. Laukut on valmistettu kierrätetyistä PET muovipulloista ja korkkimateriaaleista. Pyrimme jatkuvasti luomaan ja kehittämään uusia ekologisia malleja, jolloin olemme mukana kestävässä kehityksessä.

Minkälainen matkalaukku sopii juuri sinulle!
https://www.belizia.fi/shop-the-look_roll-luggage-buying-tips.html
Tuotenro shop-the-look_roll-luggage-buying-tips