How to pack for your holiday

Miten pakata
matkalaukku matkalle?

On vihdoin aika hyvin ansaitulle lomamatkalle. Olet säästänyt rahaa, varannut lennot ja majoituksen sekä ottanut vapaata töistä ja suunnitellut mahtavan loman. Kaikki mitä tarvitsee vielä tehdä, on saada mahtumaan kaikki tarpeellinen matkalaukkuun.

Katso tästä muutamat vinkit mitkä helpottavat sinua
pakkaamaan laukun ja käyttämään sen pienen tila järkevästi.

Ole tarkka
Valitse matkalle mukaan vain ne vaatteet mitä tulet varmasti käyttämään lomasi aikana. Ei kannata ottaa varmuuden vuoksi mukaan kaikkea tuplamäärää. Valitse vain muutamat kengät millä pärjäät monessa eri maastossa. Viikkaa vaatteet siisteihin pinoihin. Aseta vaatteet useampaan pinoon matkalaukkuun ja katso, että joka kulma täyttyy tavaralla. Vaatteet voi myös pakata pieniin erillisiin vaatepusseihin, jolloin niiden purkaminen hotellissa on helpompaa. Kengät on hyvä asetella yksi kerrallaan koloihin mitä jää vaatepinojen väliin. Nesteet kannattaa pakata nesteenkestävään pussiin, jolloin ei tule kohteessa yllätystä mikäli jokin neste on vuotanut.

Käytä kuminauhahenkseleitä
Kun tavarat on pakattu tiiviisti matkalaukkuun, tavarat kannattaa ”kiinnittää” matkalaukun ristikkäisillä kuminauhoilla. Kuminauhahenkselit pitävät tavarat paikallaan ja estävät niitä liikkumasta matkan aikana. Monissa laukuissa on myös vetoketjulla suljettava läppä, mikä kannatta sulkea. Kun henkselit ja vetoketju on suljettu, laukun avaaminen on huomattavasti mukavampaa, koska tavarat eivät pääse putoamaan paikoiltaan.

Ole kekseliäs
Mikäli tila loppuu kesken, ole kekseliäs. Voit esimerkiksi pakata kenkien sisään sukkia, alusvaatteita tai muuta pientavaraa. Mikäli otat mukaan todella isot vaelluskengät yms. laita ne jalkaasi matkan ajaksi ja pakkaa sandaalit laukkuun. Näin säästät ison tilan laukusta. Muista jättää aina pieni tuliaisvara matkalaukkuun takaisintuloa varten!

How to Pack
https://www.belizia.fi/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Tuotenro shop-the-look_roll-how-to-pack