How to pack for your holiday

Miten pakata
matkalaukku matkalle?

On vihdoin aika hyvin ansaitulle lomamatkalle. Olet säästänyt rahaa, varannut lennot ja majoituksen sekä ottanut vapaata töistä ja suunnitellut mahtavan loman. Kaikki mitä tarvitsee vielä tehdä, on saada mahtumaan kaikki tarpeellinen matkalaukkuun.

Katso tästä muutamat vinkit mitkä helpottavat sinua
pakkaamaan laukun ja käyttämään sen pienen tila järkevästi.

Ole tarkka
Valitse matkalle mukaan vain ne vaatteet mitä tulet varmasti käyttämään lomasi aikana. Ei kannata ottaa varmuuden vuoksi mukaan kaikkea tuplamäärää. Valitse vain muutamat kengät millä pärjäät monessa eri maastossa. Viikkaa vaatteet siisteihin pinoihin. Aseta vaatteet useampaan pinoon matkalaukkuun ja katso, että joka kulma täyttyy tavaralla. Vaatteet voi myös pakata pieniin erillisiin vaatepusseihin, jolloin niiden purkaminen hotellissa on helpompaa. Kengät on hyvä asetella yksi kerrallaan koloihin mitä jää vaatepinojen väliin. Nesteet kannattaa pakata nesteenkestävään pussiin, jolloin ei tule kohteessa yllätystä mikäli jokin neste on vuotanut.

Käytä kuminauhahenkseleitä
Kun tavarat on pakattu tiiviisti matkalaukkuun, tavarat kannattaa ”kiinnittää” matkalaukun ristikkäisillä kuminauhoilla. Kuminauhahenkselit pitävät tavarat paikallaan ja estävät niitä liikkumasta matkan aikana. Monissa laukuissa on myös vetoketjulla suljettava läppä, mikä kannatta sulkea. Kun henkselit ja vetoketju on suljettu, laukun avaaminen on huomattavasti mukavampaa, koska tavarat eivät pääse putoamaan paikoiltaan.

Ole kekseliäs
Mikäli tila loppuu kesken, ole kekseliäs. Voit esimerkiksi pakata kenkien sisään sukkia, alusvaatteita tai muuta pientavaraa. Mikäli otat mukaan todella isot vaelluskengät yms. laita ne jalkaasi matkan ajaksi ja pakkaa sandaalit laukkuun. Näin säästät ison tilan laukusta. Muista jättää aina pieni tuliaisvara matkalaukkuun takaisintuloa varten!

Silver American Tourister Bon Air Spinner

American Tourister Bon Air Spinner

Kovapintainen Bon Air matkalaukku on yhdistelmä kestävyyttä, tyyliä ja keveyttä. Kevyt joustava kuori tekee laukusta erittäin kestävän ja neljä rengasta kulkee mukavasti ja hiljaisesti.

Gold Samsonite Lite-Shock Spinner

Samsonite Lite-Shock Spinner

Lite-Shock matkalaukku on Samsoniten Curv sarjan kevein malli. Kevyen laukun ansiosta saat pakattua tavaraa enemmän laukkuun eikä painoraja tule heti vastaan. Curv materiaali on Samsoniten kestävin materiaali mikä tekee laukusta entistäkin kestävämmän.

Platinum Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

Tumin Alpha mallisto on suunniteltu olemaan vielä parempaakin parempi – kevyempi, kestävämpi sekä enemmän pakkaustilaa. Laukussa erillinen irrotettava sisäosa, mikä helpottaa pakkaamista, sisään upotetut renkaat tuovat lisää pakkaustilaa sekä etutasku laukun ulkopuolella, minne saat kätevästi pientavaran.

How to Pack
https://www.belizia.fi/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Tuotenro shop-the-look_roll-how-to-pack