Mastering the mini break

Matkalle pidennetyksi viikonlopuksi

Kuinka suunnitella täydellinen pidennetty viikonloppu

Me kaikki tarvitsemme pienen loman aina silloin tällöin. Miniloma on täydellinen tapa ladata akkuja kiireisen arjen keskellä. Näin suunnittelet ja toteutat täydellisen loman, minkä tulet muistamaan aina.

Kotimaanmatka vai matka ulkomaille?
Ensimmäisenä sinun tulisi päättää haluatko lähteä kotimaanmatkalle vai ulkomaille. Lomalennot Eurooppaan ovat melko nopeita, joten et tarvitse ulkomaanmatkalle aikaa enempää kuin kotimaanmatkallekaan. Suomessa on satoja mahtavia paikkoja joista olet ehkä joskus kuullut, mutta et ole vielä käynyt. Selvitä etukäteen muutama vierailun arvoinen kohde ja suunnittele matkasi niin, että voit vierailla niissä kaikissa samalla matkalla.

Mitä tehdä matkalla?
Koetko rentoutuvasi enemmän SPA osastolla maaten vai uusia nähtävyyksiä katsellen? Mieti mikä saa sinut rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet. Sen jälkeen voit alkaa etsimään mieleistäsi kohdetta. Voit myös yhdistää muutaman erilaisen aktiviteetin, esimerkiksi vaelluksen kauniissa luonnossa ja historialliset museot, kun valitset kohteen mistä löydät luonnon ja kaupungin lähekkäin.

Matkalaukun pakkaaminen
Tavaroiden pakkaaminen matkalaukkuun saattaa välillä olla haastavaa, mikäli tilaa ei ole paljon. Mieti tarkkaan mitä tarvitset oikeasti matkalla. Oikeanlaiset kengät ovat erittäin tärkeät matkalla. Vaikka korkokengät näyttävät tyylikkäiltä, mieti pystytkö kävelemään niillä pitkiä matkoja mukavasti. Yhdet siistit, mutta mukavat kengät riittävät varmasti moneen aktiviteettiin. Suunnittele etukäteen missä tulet vierailemaan, jotta voit miettiä etukäteen kuinka monta erilaista vaatekertaa tarvitset mukaan. Muista pakata matkalle mukaan aina jotain lämmintä, vedenkestävää ja mukavat vaatteet matkalle. Pakkauslistan tekeminen helpottaa pakkaamista ja siitä on hyvä tarkastaa, että kaikki tarpeellinen on pakattu mukaan.

Matkalle pidennetyksi viikonlopuksi
https://www.belizia.fi/shop-the-look_mastering-the-mini-break.html
Tuotenro shop-the-look_mastering-the-mini-break