Tuotemerkit

American Tourister

American TouristerAmerican Tourister tarjoaa laadukkaita ja hyvin varustettuja matkalaukkuja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Löydät kevyitä ja tyylikkäitä laukkuja lukuisissa raikkaissa väreissä. Erotat värikkäät ja kuvioidut laukut helposti lentokentän matkalaukkuhihnalla. Lisäksi neljällä pyörällä kevyesti rullaavat laukut tekevät matkastasi nautinnollisen sujuvan. Laukuilla on sarjasta riippuen 2-3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Castelijn & Beerens

Castelijn & BeerensCastelijn & Beerens yhdistää Hollantilaisen suunnittelun ja huippumateriaalin Italialaisen kasviparkitun nahan. Mallistossa on ajattomia nahkasalkkuja ja lompakoita jotka ovat arjessa hyvin toimivia. Salkuissa on monipuoliset sisätilat ja lompakoissa on paljon lokeroita. Mallistossa on kaudesta toiseen jatkuvia sarjoja joten sinun on helppo löytää yhteensopivia tuotteita vuodesta toiseen
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici

Claudio Ferrici käsilaukut ja lompakot    

Claudio Ferrici yhdistää Hollantilaisen suunnittelun ja huippumateriaalin Italialaisen kasviparkitun nahan. Malliston suunnittelun punainen lanka on toimivuus arjessa - laukuissa on monipuoliset sisätilat ja lompakoissa on paljon lokeroita. Mallistossa on kaudesta toiseen jatkuvia sarjoja joiden materiaali ja tyyli pysyvät samana ja voit täydentää laukkukokoelmaasi omassa tahdissasi ja tiedät varmasti kaikkien laukkujesi sopivan toisiinsa. Myös suosikkimallisi löydät valikoimasta vuodesta toiseen. Mallisto on aina sekä ajaton että muodikkaan ajankohtainen ja ennen kaikkea yksilöllinen.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Delsey

Delsey

Delsey matkalaukku

Delsey matkalaukut ja reput edustavat tyylikästä ranskalaista muotoilua ja laatua. Laukkujen ja reppujen tuotetakuu on 2-10 vuotta. Mallistostamme löydät helppokäyttöisiä ja toiminnoiltaan monipuolisia laukkusarjoja, joista voit valita sopivan laukun niin loma- kuin työmatkalle. Delsey on tuotekehittelyn edelläkävijä ja laukuista löydät ideoita, joita et muilta merkeiltä löydä mm. laajennusvetoketjut kovissa matkalaukuissa, integroitu matkalaukkuvaaka ja jopa nelipyöräinen laukku, jonka renkaissa on jarru - laukku pysyy paikallaan myös viettävällä alustalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Disney by American Tourister

Disney by American Tourister

American Tourister Disney laukut ja reput

Disney by American Tourister lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Disneyn elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot. Löydät valikoimasta iloiset ja värikkäät mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut. Matkalaukuissa on myös aikuisten kokoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Disney by Samsonite

Disney by Samsonite

Disney by Samsonite lasten laukut ja reput

Disney by Samsonite lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät Samsoniten laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Disneyn elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot. Löydät valikoimasta iloiset ja värikkäät mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
High Sierra

High Sierra

High Sierra reput 

High Sierra reput ja laukut tulevat Amerikasta ja ne on suunniteltu urbaaniin kaupunki- ja ulkoilmaelämään. Mallistosta löydät repun niin ulkoiluun, kouluun kuin työhönkin. Repuissa on korkealuokkaiset materiaalit ja paljon teknisiä yksityiskohtia ja mallien käyttömukavuus on hiottu huippuunsa. Osassa koulureppumalleja on heijastavia yksityiskohtia joten pimeään aikaan liikkuminen on turvallisempaa. Löydät mallistosta myös tietokonereput. High Sierra - Adventure this way 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kipling

Kipling

Kipling laukut ja reput 

Belgialainen Kipling valmistaa laadukkaita ja uniikkeja laukkuja, reppuja ja lompakoita. Huomaat jokaisessa tuotteessa hauskoja yksityiskohtia. Suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja kestävyyteen. Valikoimasta löydät niin klassiset kuin trendivärit ja mallit arkeen ja juhlaan. Tutustu ja ihastu!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marvel by American Tourister

Marvel by American Tourister

Marvel by Samsonite lasten laukut ja reput 

Marvel by American Tourister lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Marvel sarjakuvista ja elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot kuten Spiderman. Löydät valikoimasta vauhdikkaat mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut. Matkalaukuista löytyy myös aikuisille sopivia malleja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Marvel by Samsonite

Marvel by Samsonite

 

Marvel by Samsonite lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät Samsoniten laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Marvel sarjakuvista ja elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot kuten Spiderman. Löydät valikoimasta vauhdikkaat mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Picard

Picard

Picard käsilaukut

Picard laukuissa, repuissa ja lompakoissa yhdistyvät Saksalainen käytännöllisyyttä korostava muotoilu ja laatumateriaalit. Löydät valikoimasta laukut niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Picard laukut saat Suomessa vain meiltä! Picardin valikoimasta löydät laadukkaita laukkuja, salkkuja, reppuja ja lompakoita.  Laukut ovat käytännöllisiä ja niiden materiaalit on valittu huolella. Ajattomat mallit ilahduttavat sinua käytössä vielä vuosienkin kuluttua. Laukkujen ja reppujen valikoimasta löydät runsaasti klassikkosarjoja, kuten Buddy, Torrino ja Toscana. Picard valmistaa myös lompakoita joista tilaa löytyy niin korteillesi, seteleillesi kuin kolikoillesikin. Näiden lisäksi löydät Picardin mallistosta myös sisälaukut, rannelaukut, käsilaukut ja tietokonelaukut ja -reput.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rimowa

Rimowa

Rimowa matkalaukut 

Rimowa edustaa tinkimätöntä saksalaista laatua. Kevyen painon ja maksimaalisen kestävyyden yhdistäminen ovat tehneet Rimowasta matkailijoiden maailmanlaajuisen suosikin. Rimowan matkalaukut valmistetaan edelleen valtaosin käsityönä. Design, josta et voi erehtyä, laadukas materiaali, täydellinen laatutyö ja tarkka uritus - ne ovat aidon Rimowan tunnusmerkit. Jokainen laukku on yksilöllisesti numeroitu. Tutustu ja löydä uusi suosikkisi!
www.rimowa.com

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Samsonite

SamsoniteSamsonite on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista matkalaukuista, laukuista ja repuista. Ensiluokkainen valikoima ja laatu sekä tyylikkäästi toisiinsa sointuvat käytännölliset mallit ja materiaalit tekevät niin matkailusta kuin työn teostakin helppoa. Löydät mallistosta sopivat mallit myös vapaa-aikaan. Samsonite -mallisto on innovatiivinen ja ajan hermolla. Curv -materiaali ja -teknologia on patentoitu ja Samsonitella on yksinoikeus sen käyttöön matkalaukuissa.Tyyliltään laukut ovat ajan hermolla ja muotivärit löytyvät mallistosta nopeasti. Laukuissa on jopa 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sauso

Sauso

Sauso käsineet 

Sauson käsineissä yhdistyy kotimainen suunnittelu ja kestävät huippunahkalaadut. Nahkakäsineiden loistava istuvuus ja mallien ajattomuus tekevät käsineistä ylellisen kumppanin vuosiksi eteenpäin. Mallistosta löydät kaudesta toiseen valikoimissa olevat klassikkomallit ja myös muodin ja sesongin mukaan vaihtuvat näyttävämmät mallit ja värit. Käsineet valmistetaan Unkarissa käsityönä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Secrid

Secrid

Secrid lompakot 

Secrid lompakot ja korttikotelot tarjoavat modernin ja turvallisen ratkaisun maksu- ja henkilöllisyyskorttiesi säilytykseen. Mallien alumiinisissa korttikoteloissa RFID/NFC- suojaus estää korttien etälukemisen. Mallisto suunnitellaan ja valmistetaan Hollannissa. Valmistusprosessissa huomioidaan ekologisuus ja valmistustyön eettisyys. Lompakoissa käytettävä nahka on Eurooppalaista alkuperää. Secrid on saanut tunnetun Reddot Design Award suunnittelupalkinnon vuonna 2010.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Star Wars by American Tourister

Star Wars by American Tourister

Star Wars laukut

Star Wars by American Tourister lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Tähtien sota -elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot. Löydät valikoimasta vauhdikkaat mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut. Matkalaukuissa on myös aikuisten kokoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Star Wars by Samsonite

Star Wars laukut ja reput

Star Wars by Samsonite lasten laukuissa, repuissa ja matkalaukuissa yhdistyvät laadukas ja käyttömukavuutta korostava tuotesuunnittelu ja Tähtien sota -elokuvista tuttu kuvamaailma ja suosikkihahmot. Löydät valikoimasta vauhdikkaat mallit arkeen niin kerho- kuin koululaukuksikin ja matkalle sekä kovat että pehmeät matkalaukut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »