Mikä on Belizia?

Olemme matka- , bisnes- ja muotilaukkuihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Olemme aloittaneet toimintamme jo vuonna 2001.

Myymälämme toimii
Helsingin Itiksessä, Vantaan Jumbossa, Espoon Sellossa, Turun Hansassa sekä nettikauppa ja noutopiste Helsingin Vartiokylässä. Nettikauppamme tavoittaa koko Suomen parin päivän toimitusajalla. Meihin voi olla yhteydessä myymälöiden kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai yrityksemme Facebook -sivuilla.

Tarjoamme matkailua helpottavia ratkaisuja niin myymälöissämme kuin nettikaupassammekin. Löydät meiltä tarvitsemasi, olet sitten työksesi matkustava tai vaikka elämäsi ensimmäistä matkaa suunnitteleva. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat matkalaukut ja pientarvikkeet. Matkailupuolella edustamiamme merkkejä ovat Samsonite, American Tourister, Rimowa sekä Delsey.

Valikoimastamme löytyy myös hyvä valikoima muotilaukkuja kansainvälisiltä brändeiltä kuten Picard, Kipling, Fjällräven sekä Claudio Ferrici. Bisnespuolelta löytyy Delsey, Picardi, Golla sekä Castelijn&Beerens.

Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita ja tunnettuja alan tuotemerkkejä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotevalikoimamme sisältää aina kattavasti eri hintaryhmien tuotteita varmistaaksemme, että mahdollisimman monelle asiakkaalle löytyy meiltä heidän tarvitsemansa tuotteet.