Matkalaukkujen korjauspalvelu

Matkalaukku korjaamo

Belizia toimii myös matkalaukkujen korjauspaikkana. Korjaamme Samsoniten, American Touristerin sekä Delseyn matkalaukut.
Hoidamme myös Finnairin sekä TuiFlyn lentojen matkalaukkuvahinkoja. Palvelemme yritys-, yksityis- sekä lentoyhtiöiden asiakkaita kaikissa matkalaukkuihin liittyvissä asioissa!
Mikäli laukkusi on vaurioitunut Finnairin tai TuiFlyn lennolla, tehkää vahinkoilmoitus lentoyhtiölle, jonka jälkeen voitte tulla asioimaan Belizian myymälöissämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä rikkinäisen matkalaukun kanssa. Teemme myös muille lentoyhtiöille korjausarvioita.

Mikäli haluatte korjautta laukkunne omakustanteisesti, voitte tuoda laukun johonkin meidän myymälöistämme tai lähettää kuvat vauriosta sekä laukusta s-postilla osoitteeseen info@belizia.fi. Näin pystymme arvoimaan pystyykö laukkua korjaamaan tai saako siihen vielä tilattua varaosia. Huomioittehan, että emme hoida takuukorjauksia! Delseyn ja Samsoniten valtuuttama takuukorjaamo löytyy Tikkurilasta.
 
Mikäli tuot laukkusi suoraan noutopisteeseemme niin olethan etukäteen yhteydessä puhelimitse 0400847900 tai s-postilla info@belizia.fi ja varmistat että olemme varmasti paikalla.