American Tourister Herolite Nelipyöräinen laukku 55cm Navy

LentolaukkuSoveltuu ihanteellisesti 2 päivän matkalle

€ 119,95

 Loppuunmyyty

Myynyt ja toimittanut Belizia

Toimitusvaihtoehdot & palautukset

Tuotetiedot

Takuu Rajoitettu 3 vuoden maailmanlaajuinen takuu
Model Nelipyöräinen laukku
Väri Navy
Materiaali Main Fabric: 600D x (900D + 300D) / Melange: 600D x (600D + 300D)
Mitat 55 x 40 x 20 cm (näihin mittoihin kuuluvat myös pyörät, kädensijat, sivutaskut jne)
Määrä 42 L
Paino 1.66 kg
SKU 80433-1596

Tämän käsimatkatavaran mitat ovat 55x40x20cm ja se voidaan ottaa mukaan seuraavien lentoyhtiöiden koneiden matkustamoon:

  • British Airways
  • easyJet
  • Ryanair
  • Vueling
  • Thomas Cook
  • Germania
Näytä koko lista

TUI Fly, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Norwegian, Finnair, Swiss, Iberia, Wizz Air, Aegean Airlines, Aer Lingus, Aeroflot, Air Canada, Air Caraïbes, Air India, All Nippon Airways, Arkia, Asiana Airlines, Austrian Airlines, Blue1, BMI, Condor, Corsair, Czech Airlines, El Al, Ethiopian, Eurowings, flyNiki, Japan Airlines, Jet2, Korean Air, LOT, Monarch, Olympic Airlines, Tap Air Portugal, Thai Airways, Thomson, Transavia, TUI, Turkish Airlines

Lue lisää käsimatkatavararajoitteista

Lisätietoa

Tämän trendikkään Lifestyle-mallisen lentolaukun pehmeään kankaaseen on haettu inspiraatiota modernista farkkukankaasta. Se täyttää Ryanairin (sekä easyJetin, Norwegianin/Eurowingsin/Vuelingin ja muiden halpalentoyhtiöiden) mittavaatimukset käsimatkatavaroiden osalta. Laukussa on neljä kevyesti rullaavaa kaksoispyörää, ja se on upean kevyt käsimatkatavaravalinta nuorelle lomailijalle. Laukussa on päälli- ja sivukahvat ja runkoon upotettu TSA-yhdistelmälukko. Huomaa myös kätevät pakkaamistoiminnot, joita ovat alaosaston ristikkäiset kiinnitysremmit, verkkokankainen sisätasku ja kaksi etutaskua.

Ominaisuudet

Ulkoiset osat
Kategoria Pehmeä matkalaukku
Lukko TSA-avainlukko
Kahvat Kahva päällä ja sivulla
Vetoaisa Kaksiputkinen
Pyörät 4 pyörää
Pyörien tyyppi Moneen suuntaan liikkuvat pyörät
Ulkotaskut 2 etutaskua
Lentolaukku Lentolaukku täyttää Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) suositukset ja voidaan ottaa lentokoneeseen. Suosittelemme tarkistamaan lentoyhtiöltä viimeisimmät käsimatkatavaroiden rajoitukset.
Sisusta
Alaosasto Yes
Yläosasto Kyllä
Kiinnitysremmit Alaosaston kätevät joustavat ristikkäiset kiinnitysremmit pitävät pakatut tavarat paikoillaan ja estävät vaatteita rypistymästä.