Mikä on Belizia?

Olemme matka- , bisnes- ja muotilaukkuihin erikoistunut Samsonite konserniin kuuluva yritys.

Myymälämme toimii Helsingin Itiksessä, Vantaan Jumbossa, Espoon Sellossa ja Isossa Omenassa, Turun Hansassa sekä nettikauppa ja varasto Helsingin Vartiokylässä. Nettikauppamme tavoittaa koko Suomen parin päivän toimitusajalla. Meihin voi olla yhteydessä myymälöiden kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai yrityksemme Facebook -sivuilla.

Tarjoamme matkailua helpottavia ratkaisuja niin myymälöissämme kuin nettikaupassammekin. Löydät meiltä tarvitsemasi, olet sitten työksesi matkustava tai vaikka elämäsi ensimmäistä matkaa suunnitteleva. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat matkalaukut ja pientarvikkeet. Matkailupuolella edustamiamme merkkejä ovat Samsonite, American Tourister, Tumi sekä Gregory.

Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita ja tunnettuja alan tuotemerkkejä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotevalikoimamme sisältää aina kattavasti eri hintaryhmien tuotteita varmistaaksemme, että mahdollisimman monelle asiakkaalle löytyy meiltä heidän tarvitsemansa tuotteet.